Iceland-CloudGuide-400

CloudGuide is gestart vanuit de overtuiging dat nieuwe technologie een belangrijke bijdrage levert aan de business uitdagingen en doelstellingen van een organisatie. Dit is uiteraard niet nieuw- de Cloud biedt nu de mogelijkheden om dit ook echt waar te maken. ‘Cloud-born’ software bedrijven zijn in staat snel in te spelen op veranderende markt vragen. Dit resulteert in relevante product releases die zonder upgrades voor organisaties beschikbaar zijn.

Voor bedrijven betekent cloud een verminderde druk op de IT organisatie, verlaging van kosten en flexibel kunnen inspelen op de behoeften van de business. Werknemers gebruiken reeds massaal cloud applicaties, ook in hun werkomgeving. Het faciliteert een snel veranderende manier van werken, mede door de opkomst van tablet en mobiel en het continu met elkaar in verbinding willen staan.

CloudGuide brengt de mogelijkheden voor bedrijven en de gewenste manier van werken voor werknemers samen met innovatieve cloud oplossingen. CloudGuide levert advies, implementatie, adoptie en sourcing diensten. Thema’s die hierbij geadresseerd worden zijn:

icon-linkedinicon-twittericon-mail

Hugo ten Dam

Hugo ten Dam studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in verschillende Sales en Channel-rollen bij KPNQwest en Microsoft. Zijn focus lag daarbij vooral op channel management, het opzetten van strategische partnerships, business planning en sales. Hij heeft diverse rollen vervult als Partner Manager, Sales en Opportunity Manager en is sinds 2013 zelfstandig ondernemer. Hugo heeft als hobby’s yoga, hardlopen en reizen.

RT @Box Introducing our new @Acrobat for Box integration 🥳 Now you can can create, combine, modify, and share PDFs directly within Box, making it easier and more secure to work with digital documents in the cloud. Learn more: bit.ly/31uVMWO pic.twitter.com/Mght1soCOe

Ongeveer 6 dagen geleden op Hugo ten Dam's Twitter