Met Netskope krijgt IT grip op Shadow IT. Het cloud platform analyseert het cloud applicatie verkeer waarmee inzicht wordt verkregen in het gebruik van cloud applicaties binnen de organisatie. Met het opzetten van policies wordt het verlies van gevoelige data, door middel van DLP of encryptie voorkomen.

 

Voordelen Netskope

 • Real-time inzicht. Monitor en beheer met Netskope uploads, downloads, wijzigingen, gedeelde bestanden en andere activiteiten in welke cloud applicatie dan ook.
 • Mobile support. Krijg controle over het gebruik van gevoelige data in een web-based of native applicatie omgeving, vanaf elke locatie of device.
 • Bescherm bedrijfsinformatie. Pas policies toe afhankelijk van het gebruikte apparaat, locatie en applicatie risico.

Voor meer informatie: www.netskope.com 

Okta is een identity en mobility management platform in de cloud. Het biedt directory services, single sign-on, sterke authenticatie, provisioning, workflows en rapportages.

 

Voordelen Okta

 • Enterprise Identity. Beheer met Okta veilig en efficiënt de toegang tot elke cloud applicatie, voor elke medewerker en voor elk device.
 • Gebruiker. Met single sign-on krijgt de medewerker via een persoonlijke homepage toegang tot zijn cloud applicaties. Deze kan via elke browser of apparaat benaderd worden.
 • Access Management. Beheer en monitor gebruikers en applicaties via Okta. Middels een dashboard zijn beheertaken eenvoudig uit te voeren en krijgt IT inzicht in het gebruik van applicaties en data.

Voor meer informatie: www.okta.com

Box is een gebruiksvriendelijk en veilig enterprise content collaboration-platform, geschikt voor elk bedrijf. Met Box staan collega’s, klanten en partners altijd en overal met elkaar in verbinding via mobiel, tablet of laptop. Box is snel te implementeren in alle lagen van de organisatie.

 

Voordelen Box

 • Samenwerken. Box is dé manier om informatie in- en extern te delen. Verhoog de productiviteit van medewerkers door taken, opmerkingen, previews, Box Notes en workflows.
 • Veiligheid. Houd controle over gebruikers en data door volledige audittrails, verfijnde permissies, en compliance.
 • Platform. Integreer Box eenvoudig met andere applicaties zoals Salesforce.com, DocuSign, Microsoft Office, Outlook en SharePoint.

Voor meer informatie: www.box.com 

Dropbox wordt binnen bedrijven veel gebruikt om productief te zijn. Met Dropbox Business behouden werknemers de mogelijkheid om bestanden veilig te bewaren, te synchroniseren en te delen, in combinatie met beheertools voor de IT afdeling.

 

Voordelen Dropbox Business

 • Samenwerken. Faciliteer eenvoudige samenwerking tussen teams en met externe partners. Voeg opmerkingen toe en met onbeperkte versiegeschiedenis en bestandsherstel.
 • Controle. Centraal beheerde oplossing. Toegankelijk vanaf mobiel, tablet en laptop en uitgebreide applicatie integratie. Gescheiden persoonlijke en zakelijke Dropboxen.
 • Beheer. Gebruikers beheren via een beheerdashboard. Integratie met AD en Okta. Breng individuele gebruikers gemakkelijk onder in het Dropbox Business account.

Voor meer informatie: www.dropbox.com